Omänsklig mat - Fanzine

Nu har vi avslutat rums-kursen och börjat med visuell kommunikation och mönsterformgivning, vilket passar mig bättre. Som kom-igång-uppgift skulle vi på mindre än en vecka göra ett fanzine utifrån en matbok vi hade hemma. Antingen inspireras eller gå emot. Den enda jag hade var en stel vegetarisk kokbok, så jag valde helt enkelt att göra en mindre stel. Snarare en aggressiv.
Såhär lyder inledningen i mitt fanzine:

ÄTER DU INTE KÖTT?!
Då får du räkna med en del dumma kommentarer från vissa provocerade köttätare som har ett stort behov av att “hjälpa dig” ur detta dårskap!
Recepten i detta fanzine anspelar på fem kommentarer som icke-köttätare ofta får höra.

För att inte skrämma bort den skeptiska köttätaren med för mycket grönt så är detta fanzine extra rått. Är recepten ändå för mycket kaninmat för din smak? Oroa dig inte, vi har alltid ett alternativ som kan passa dig.